KPSS ÖSYM - 2010 ÖSYM KPSS sınav soruları ve cevapları - ÖSYM KPSS sınavı

KPSS ÖSYM - 2010 ÖSYM KPSS sınav soruları ve cevapları - ÖSYM KPSS sınavı,son yapılan kpss sınavı,kpss,kpss iptal edildi,yeni kpss soruları,yeni ösym soruları,ösym soruları ve cevapları,iptal edilen kpss,ösym,kpss ve ösym,öğretmen atamaları,kpss 2010,ösym 2010,kpss öğretmenlik sınavı,ösym sınav sonuşları,kpss sınav sonuçları

KPSS ÖSYM - 2010 ÖSYM KPSS sınav soruları ve cevapları - ÖSYM KPSS sınavı
ÖSYM KPSS Eğitim Bilimleri soruları ve cevapları tarihte bir ilk olarak aynı gün yayınlandı. ÖSYM KPSS Eğitim Bilimleri soruları ve cevaplarına sitemizden bakabilirsiniz. ÖSYM 2010 KPSS soruları ve cevapları ÖSYM ile eş zamanlı olarak sitemizde.
ÖSYM KPSS Eğitim Bilimleri soruları ve cevapları tarihte bir ilk olarak aynı gün yayınlandı. ÖSYM KPSS Eğitim Bilimleri soruları ve cevaplarına sitemizden bakabilirsiniz. ÖSYM 2010 KPSS soruları ve cevapları ÖSYM ile eş zamanlı olarak sitemizde.Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından temmuz ayında gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)'nda soruların çalındığı iddiasıyla başlatılan soruşturmanın ardından iptal edilen KPSS Eğitim Bilimleri Sınavı, bugün yapılıyor..Türkiye'de 81 il merkezinde ve KKTC'de Lefkoşa'da toplam 931 binadaki 12 bin 647 salonda düzenlenecek sınava, öğretmen adayı 294 bin 909 aday katılıyor. Sınavda emniyet görevlisi hariç 40 bin 800 personel görev alıyor.Saat 09.30'da başlayan sınavda, adaylara 120 soru soruldu ve 150 dakika süre veriliyor.İptal edilen KPSS Eğitim Bilimleri Sınavı'nda 100 ve üstünde doğru yanıt vererek yüksek puan alan adayların sınava girecekleri yerler ise il bazında değiştirildi. Söz konusu adaylar, kendileri için belirlenen yeni merkezlerde sınava alındı.Öte yandan yetkililer sınava giren adaylar yapılan ileri saat uygulaması konusunda daha önce uyarıldı.7 BİN KİŞİNİN SINAV YERİ DEĞİŞTİRİLDİÖSYM yetkilileri ise, 100 net ve üzeri alan yaklaşık 7 bin adayın yerlerinin “güvenlik” gerekçesiyle değiştirildiğini anlattı. Bu durumda bulunan Güneydoğu illerinde adayların sınav yerleri Ankara’ya, İç Anadolu bölgesindeki illerdeki adayların sınav yerleri ise İstanbul’a alındı.

Paylaş

0 Yorum var "KPSS ÖSYM - 2010 ÖSYM KPSS sınav soruları ve cevapları - ÖSYM KPSS sınavı"

Yorum Gönder