Darkorbit Hileleri

Darkorbit Hileleri

Her oyunda olduğu gibi darkorbit oyunundada yapılabilecek/kullanılabilecek hileler bulunmakta. Bu hilelere oyunda BUG adıyla çıkan küçük oyun hataları sayesinde karşılaşmaktayız. “Darkorbit hileleri”, adıyla anlatıcağımız hileleri kullanarak kısa sürede daha fazla kredi, uradium, tecrübe puanı ve şeref puanı sahibi olabilirsiniz.

Darkorbit hileleri;
1-) Oyunda bulunan büyük canavarları, portala doğru çekip, ardından sizin göremiyeceğiniz şekilde portalda geriye doğru giderseniz, hangi canavar olursa olsun size ateş etsede darbe puanınızı düşürmez.
2-) Oyunda bulunan BUG’lar sayesinde, herhangi bir düşman alanına gittiğinizde, portaldan atlama tuşuna basarken oyunu kaparsanız, diğer portala girmeden oyundan çıkmış olucak ve vurulmuyacaksınız.
3-) Oyunda bulunan bir diğer hileyse,  canavarı portala çektikten sonra portaldan atlayıp tekrar portala dönmek bu sayede canavar kaçmaya başlıcakve sıkamıyacaktır.
4-) Cubikon için 3 kişiyle yapılacak güzel bir hile bulunmakta; Cubikona bir kişi ateş eder, daha sonra portaldan uzaklaşır, diğer kişi cubikon tüm Protegit‘lerini çıkardıktan hemen sonra saldırıcak birini bulamadığı için, tüm Protegit’leri içeriye almaya başlar.. Bu noktada diğer kişi, Protegitler bitmeden sıkmaya başlar, bu sayede az sayıda darbe puanı alarak cubikonu 3 kişi rahatlıkla öldürebilirsiniz.
Darkorbit oyunuyla ilgili bildiğimiz, gördüğümüz, yaşadığımız diğer hileleri,  zamanla konu altında belirticeğiz. Sizde sormak istediğiniz soruları sorabilir, yada bildiğiniz diğer hileleri paylaşarak darkorbit oyuncularını bilgilendirebilirsiniz.

Paylaş

0 Yorum var "Darkorbit Hileleri"

Yorum Gönder