Öğretmenler Günü İle İlgili Kompozisyon Örnekleri


Bir Diğer Öğretmenler Günü Kompozisyon Örneği
İnsanlar bebekliklerini anımsamazlar, ancak anımsadıkları hatıralar ilkokul anılarından başlar. Bu güzel anıların başrolü ise hep öğretmenleridir. Bu anılar ömrü boyunca insanın aklından hiç çıkmaz. Öğretmenimizin, üstümüze titreyişi, bizim onu ailemiz kadar sevmemiz kalbimizin en güzel köşesinde daima hatırlanır.
Öğretmenlerimiz, zaman zaman babamız gibi davranır, zaman zaman annemizin yaptıklarını yapar. Ama her ne olursa olsun sevgisini ve varlığını bizlere hep hissettir. Daha çok küçük yaşlarımızda başladığımız okulda bize hayatımızı sürdürmemizi sağlayan okumayı ve yazmayı öğretir. Ardından vatan nedir, bayrak nedir ve bugünlere nasıl geldik. Tek tek sabırla bizlere anlatır. Bizi hayata hazırlayan kişiliğimizin temelini atan kıymetli bir insandır öğretmen… Toplum içinde nasıl davranmamız gerektiğini, paylaşmayı, sevmeyi mutluluğu, iyiliği bize öğreten hep öğretmenlerimizdir.
Tüm öğrenciler, öğretmenlerine hayranlık duyar yeri gelir onu taklit eder. Bunlar hep öğretmenlerin ne denli başarılı olduğunun ne denli sevgi dolu olduğunun göstergesidir. Gün gelir çok iyi yerlere geliriz ve tüm bunlar hep öğretmenlerimiz sayesindedir. Örnek aldığımız kişi hep öğretmenlerimizdir. Öğretmenlerimizin yolundan gider ve onların başarısını sonsuza dek sürdürürüz.

Paylaş

0 Yorum var "Öğretmenler Günü İle İlgili Kompozisyon Örnekleri"

Yorum Gönder