12 Dev Adam Kamp için İtalya'ya Gitti


A Milli Basketbol Takımı, 2010 Dünya Şampiyonası hazırlıkları çerçevesinde İtalya'ya gitti. Yolculuk öncesi açıklamalarda bulunan A Milli Basketbol Takımı Menajeri Harun Erdenay, İtalya'ya genelde her yıl gittiklerini belirterek, çalışmaların en zorlu ve en ağır antrenmanlarının burada olduğunu söyledi.

ŞAMPİYONAYA HAZIR OLACAĞIZ

İtalya'daki çalışmalarda hazırlık maçı yapmayacaklarını belirten Erdenay "12 günlük kamp dönemi süresince sabahları kuvvet ve kondisyon ağırlıklı, akşamları ise taktik ve teknik ağırlıklı antrenmanlar yapacağız. ABD'ye giden Hidayet Türkoğlu dışında eksiğimiz yok. Kendisi de Cuma günü aramıza katılacak. Çok iyi bir takım bir takımımız var, şampiyonada saha ve seyirci avantajı bizi motive edecek. Amacımız ilk olarak burada yarı final oynamak" dedi.

Milli basketbolcu Kerem Gönlüm ise Kerem Gönlüm Dünya Şampiyonası öncesinde en ciddi hazırlık dönemlerini Bormio'da geçireceklerini ifade ederek, "Hep beraber form grafiğimizi yükseltmemiz için çok önemli olacak. Kazasız belasız atlatıp İstanbul'a en üst seviyede geleceğiz" şeklinde konuştu.

Paylaş

0 Yorum var "12 Dev Adam Kamp için İtalya'ya Gitti"

Yorum Gönder