Makukula olmazsa rota Pantelic

Bordo-Mavili yöneticiler uzun süredir pesinde koştukları Ariza Makukula'nın transferini bitirmek için tüm kozlarını oynadı...


Trabzonspor yönetimi, Makukula'nın kulübü Benfica'ya son olarak 2 milyon 500 bin Euro önerirken, bu transferin çıkmaza girmesi durumunda Pantelic kozunu oynamaya hazırlanıyor.
Trabzonspor'un dıs transferden sorumlu yöneticisi Mahmut Aksu, golcü oyuncuyu Bordo-Mavili renklere bağlamak için gittiği Portekiz'de Benfica kulübü yöneticileriyle son kez pazarlık masasına oturdu. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de gol kralı olan Makukula'nın bonservisi için 3 milyon Euro'da direten Portekiz kulübüne, son fiyat olarak 2 milyon 500 bin Euro öneren Aksu'nun "Pazartesi gününe kadar herhangi bir cevap vermezseniz, bu transferden vazgeçeceğiz" diyerek yurda döndüğü öğrenildi. Bu arada Makukula'nın da 5 milyon Euro'luk bonservis bedelinin 3 milyon Euro'ya kadar inmesi nedeniyle Bordo-Mavili yöneticilerden kendisine ödenecek ücretin bir miktar daha artırılmasını istediği ifade edildi.
Sırp golcüde sıcak gelisme
Öte yandan Sırp yıldız Pantelic, Trabzonspor yönetiminden görüsme talep etti. Makukula transferinin Benfica'dan gelecek habere göre pazartesi günü netlik kazanacak olması nedeniyle golcü oyuncunun menaceri salı günü Hollanda kampına davet edildi. Aynı gün Trabzonspor Baskanı Sadri Sener ve Mahmut Aksu'nun da hazır bulunacağı toplantıda Pantelic'in menaceri ile bir araya gelinerek forvet transferine son noktanın koyulması bekleniyor.

Paylaş

0 Yorum var "Makukula olmazsa rota Pantelic"

Yorum Gönder