Zapo için karar verildi!


Tello’yu alan Eskişehir’in ısrarla istediği Çek oyuncuya, Beşiktaş’tan vize çıkmadı. Bernd Schuster’in, canlı olarak izlediği ve beğendiği Zapotocny için “Kalsın” raporu verdiği öğrenildi!


Tello’yu gönderen Kartal’da diğer yolcuların kim olacağı merak edilirken, Tomas Zapotocny’nin durumu da kesinlik kazandı gibi. Ne gariptir ki Mustafa Denizli’nin beğenmeyip gönderdiği futbolculara sarılan yeni teknik patron Bernd Schuster, Çek defans oyuncusunu da tutuyor. Erhan’a onbirde görev veren, Tabata’yı kazanmaya çalışan Alman çalıştırıcının, canlı olarak izlediği ve durumunu gördüğü Zapotocny hakkında da yönetime “Kalsın” yönünde rapor verdiği ortaya çıktı.


ES-ES’İN İNADI SÜRÜYOR


Tello’yu alan Eskişehir Zapotocny’yi de ısrarla isterken, kulübün bu konuda Schuster engeline takıldığı öğrenildi. Eskişehir’in basın sözcüsü Erdal Şahbaz, “Zapotocny transferi zora girdi. Var olan koşullarda oyuncunun transferi mümkün görünmüyor. Çünkü Beşiktaş’ta kalma ihtimali var. Bernd Suchster, Zapotocny’nin kalmasını istiyor. Siyah-Beyazlı yöneticiler yaptığımız görüşmelerde bunu dile getirdi. Ama biz ısrarlarımızı sürdürüyoruz” dedi. Zapo’nun da kalmaktan yana olduğu belirtildi.

Paylaş

0 Yorum var "Zapo için karar verildi!"

Yorum Gönder