TRT spikerinin 'son dakika' skandalı!


TRT spikeri son dakikayı bir türlü göremeyince ortaya kötü bir tablo çıktı. KJ'de 6 şehit, ekranda gülen bir spiker vardı.
Güncelleme:20 Temmuz 2010 14:51
Hakkari Çukurca'da 6 askerimizin şehit olduğu haberini ilk veren TRT Haber oldu... Ancak ekrandaki spikeri son dakikayı bir türlü okumadı. Onun yerine gülümseyen yüzüyle sıradaki haberi anons edince TRT de flaş gelişmenin KJ'sini ekrandan çekmek zorunda kaldı..

Hakkari Çukurca'da askeri üsse saldırı düzenlenmiş ve 6 askerimiz şehit olmuştu. Bu gelişme bütün haber kanalları içinde ilk olarak TRT Haber'de yer aldı. Hatta öyle ki bu kez Anadolu Ajansı'ndan bile önce gelişmeyi verdiler.

Fakat o sırada ekranda olan TRT Haber spikeri Seda Akbay bir türlü yayındaki SON DAKİKA kj'sini görmedi... 6 askerin şehit olduğu haberini vermek yerine gülümseyen bir yüz ifadesiyle sıradaki haberin anonsunu yaptı.

KENDİ SPİKERLERİ 3 DAKİKA SONRA HABERDAR OLDU

TRT Haber son dakikayı bütün haber kanallarından çok önce vermişti ama kendi spikerinin gözüne göstermeyi bir türlü başaramamıştı. Bu sıcak gelişmeyi TRT Haber spikeri Seda Akbay ancak 3 dakika sonra görebildi. O da önüne yazılı olarak konunca... O sırada TRT Haber son dakika KJ'sini çoktan yayından çekmişti.

Paylaş

0 Yorum var "TRT spikerinin 'son dakika' skandalı!"

Yorum Gönder