Aykut Kocaman'dan 2 yıldız müjdesi

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Belçika'dan transfer müjdesi verdi...
Transferde taraftarın beklediği patlamayı bir türlü yapmayan Fenerbahçe'de beklenen haber, Teknik Direktör Aykut Kocaman'dan geldi...
Transferde neyi istediklerini ve neden geç kaldıklarını net biçimde anlatan Kocaman, "Fenerbahçe'ye değer katacak, tabiri caizse aç olan futbolcular alacağız" dedi. Bunun yıldız oyuncu almayacakları anlamına gelmediğini de anlatmaya çalışan Aykut Kocaman "Bu hafta 1 ya da 2 transferi açıklamayı planlıyoruz" diye konuştu.KOCAMAN'DAN YILDIZ MÜJDESİFenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman transfer hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Transferde hedefi açıklayan Kocaman "Bize miladını doldurmuş futbolcular değil, takıma her anlamda katkı sağlayacak, aç futbolcular gerekiyor" dedi. Kocaman forvete transfer yapacaklarını söylerken "Forvetin merkezi için yoğun çaba sarfediyoruz. Transfer 2-3 gün içinde sonuçlanacaktır. Ofansif anlamda bize katkı sağlayacak, depar atıp oyunu ileriye taşıyacak bir futbolcu transfer etme düşüncemiz var. Transferde oyuncular konusunda problem yok. Şu an maddi konular konuşuluyor" ifadesini kullandı.
Kocaman, Krasiç hakkında ise "Krasiç gelmek istemiyorsa gelmez. Biz tavizkar olmayacağız" açıklamasını yaptı. Kocaman, Lugano'nun ilk Young Boys maçında olmayacağını fakat rövanş maçında mutlaka sahada olacağını da sözlerine ekledi.
"AÇ OYUNCU İSTİYORUZ"

Paylaş

0 Yorum var "Aykut Kocaman'dan 2 yıldız müjdesi"

Yorum Gönder