Arjantin ve Güney Kore Yola Devam Dedi

Arjantin ve Güney Kore Gruptan Bir Üst Tura Çıkmayı Başardı.

2010 Dünya Kupası finalleri B Grubu'nda 3. ve son maçlar bugün oynanan iki karşılaşma ile tamamlanırken Arjantin ve Güney Kore gruptan bir üst tura çıkan iki takım oldular. Arjantin ikinci turda A Grubu ikincisi Meksika ile, Güney Kore ise A Grubu birincisi Uruguay ile çeyrek finale kalabilmek için mücadele edecekler.
Grupta 6 puanla son maçlar öncesinde lider durumda bulunan Arjantin, bir üst tur için kazanmak zorunda olan Yunanistan'la verdiği puan mücadelesinde sahadan 2 - 0 galip ayrılarak puanını 9'a çıkardı ve lider olarak bir üst tura çıktı. Arjantin, ikinci turda Meksika ile çeyrek finale kalabilmek için mücadele edecek.


Gruptan çıkacak ikinci takımın belirlenmesi açısından büyük önem taşıyan maçta ise Güney Kore, 1 - 0 geriye düştüğü maçta Nijerya karşısında 2 - 1 öne geçti ancak bu üstünlüğünü koruyamadı. Mücadele 2 - 2 berabere tamamlanırken, Güney Kore, puanını 4'e çıkardı ve grup ikincisi olarak bir üst tura çıktı. Güney Kore, ikinci turda A Grubu Birincisi Uruguay ile çeyrek finale kalabilmek için mücadele edecek.
B Grubu'nda oynanan maçlarda alınan sonuçlar ve son puan durumu şöyle;

Paylaş

0 Yorum var "Arjantin ve Güney Kore Yola Devam Dedi"

Yorum Gönder