Portekiz'den Gol Şov

Ronaldo'lu Portekiz, Kuzey Kore'yi 7 Golle Sürklase Etti. Kupa'nın 11'inci gününde ispanya, Honduras'ı yenerek ilk puanlarını alırken, Ronaldo'lu Portekiz, K. Kore'yi 7 golle sürklase etti. isviçre'yi de yenen Şili yoluna kayıpsız devam ediyor.Matadorlar kendine geldi .

ispanya 2 - Honduras 0 Goller: 1: 0 David Villa (17. Dak.) 2: 0 David Villa (51. Dak.) Stad: Ellis Park / Johannesburg Seyirci: 54 bin 386 Mecburdu, kazandı!: Turnuvaya şok isviçre yenilgisi ile başlayan son Avrupa şampiyonu ispanya, gruptaki şansını devam ettirmesi için mutlaka kazanması gereken maçta çok da zorlanmadan sonuca gitti ve ilk galibiyetini aldı. Zaten turnuvanın en zayıf ekiplerinden olan Honduras'ta, matadorları zorlayacak bir futbol oynamaktan çok uzaktı. bir sonraki sayfada: David Villa''nın maçı .

David Villa''nın maçı: ispanya milli takımında bugüne kadar 59 maçta 38 golle takımın en golcü futbolcusu olan David Villa 17'nci ve 51'inci dakikalarda attığı gollerle ispanya'yı hem galibiyete taşıdı hem de Milli Takım forması altında 40 gole ulaştı. Karşılaşmanın Japon hakemi Nishimura, ilk yarının bitimine az bir süre kala, Villa'nın Honduraslı rakibi ızaguirre'ye attığı tokadı görmezken, Villa, 62'nci dakikada bir de penaltı vuruşundan yararlanamadı. Geçtiğimiz ay, 4 yıllık mukavele karşılığında 45 milyon euroya Sevilla'dan Barcelona'ya transfer olan yıldız golcü, yeni sezonda Katalan ekibi için ter dökecek. Palasios kardeşler: Dünya kupaları tarihinde ilk kez bir Milli Takım kadrosunda 3 kardeş futbolcu yer alıyor. Honduras'da Wilson, Jerry ve Jhony kardeşlerden Wilson ilk onbirde maça başlarken Jerry, 84'üncü dakikada maça dâhil oldu. Gruptaki son maçlar Cuma günü: H grubundaki son maçını 25 Haziran Cuma günü, grupta 6 puanla lider durumdaki Şili ile oynayacak olan 3 puanlı takipçisi ispanya'ya bir üst tura yükselebilmesi için 1 farklı galibiyet yetecek. Ancak aynı gün oynanacak Honduras - isviçre maçını da isviçre kazanırsa grupta 3 takımın puanının 6 olma ihtimali bulunuyor. Son sıradaki puansız Honduras'ın bile teorik de olsa gruptan çıkma şansı var. bir sonraki sayfada: Kapalı kutu boş çıktı! Kapalı kutu boş çıktı!

Paylaş

0 Yorum var "Portekiz'den Gol Şov"

Yorum Gönder