Askeri Servise Saldırı: 5 Şehit


Asker Taşıyan Otobüsün Geçişi Sırasında Meydana Gelen Patlamada Şehit Sayısı 5'e Yükseldi.


Halkalı'da askeri personeli taşıyan bir servis otobüsüne parça tesirli ve uzaktan kumandalı bombayla saldırı düzenlendi... Üç asker ve bir subayın okula giden 17 yaşındaki kızı şehit oldu, 15 kişi yaralandı... Halkalı semtinde askeri personel taşıyan otobüsün yakınında meydana gelen patlamada ağır yaralanan astsubay Duran Bayram da tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.



Patlama nedeniyle otobüsün camları tamamen patladı. Patlamanın meydana geldiği bölgede güvenlik önlemleri arttırıldı. Polis ekipleri, tuzaklı bir başka olması ihtimali üzerinde duruyor. HAYATINI KAYBEDENLERİN İSİMLERİ Hayatını kaybeden 3 kişinin isimleri şöyle: Çağlar Bölükbaşı, Uğur Ekiz, Buse Sarıyer..


PATLAMADA ÖLENLERİN 2'Sİ UZMAN ÇAVUŞ İstanbul'un Halkalı semtinde askeri personel taşıyan otobüsün yakınında meydana gelen patlamada hayatlarını kaybedenlerden 3'sinin uzman çavuş, birinin de askeri personelin kızı olduğu belirtildi. Askeri kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Atakent Kimsesizler Mezarlığı yakınlarından askeri personel taşıyan otobüse yönelik saldırıda hayatını kaybedenlerden Çağlar Bölük ve Uğur Ekir'in jandarma uzman çavuş, 17 yaşındaki Buse Sarıyağ'ın da askeri personelin kızı olduğu anlaşıldı. BOMBA PARÇA TESİRLİ İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, bombanın parça tesirli olduğunu ve uzaktan kumanda ile patlatıldığını ifade etti.


YARALI UZMAN ÇAVUŞ GATA'YA SEVK EDİLDİ Halkalı'da asker servisine düzenlenen bombalı saldırıda yaralanan bir uzman çavuş GATA'ya sevk edildi. Mehmet Akif Kalp Hastanesi'nde tedavi gören uzman çavuş, GATA'ya sevk edildi. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Paylaş

0 Yorum var "Askeri Servise Saldırı: 5 Şehit"

Yorum Gönder