Beşiktaş, Hilbert'i Renklerine Bağladı

Beşiktaş, Dün Gece İstanbul'a Getirdiği Alman Oyuncu Roberto Hilbert ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı.
Beşiktaş, dün gece İstanbul'a getirdiği Alman oyuncu Roberto Hilbert ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Sabah saatlerinde Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçen Alman futbolcu, Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen törenle kendisini üç yıllığına Beşiktaşlı yapan imzayı attı. İmza törenine Robert Hilbert'in yanısıra yöneticilerden Serdar Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu katıldı.

Roberto Hilbert'in Beşiktaş'a hayırlı olmasını dileyen Futbol Şube Komitesi Başkanı Serdar Adalı, "Kendisi ile üç yıllık sözleşme imzaladık. Camiamıza ve taraftarlarımıza hayırlısı olsun." dedi.
SPONSOR BULURSAK YABANCI YILDIZ ALACAĞIZ
İmza töreninde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Adalı, özellikle medyada yer alan Robinho transfer yapılacak haberleri ile ilgili olarak şöyle konuştu:
""Robinho'yu herkes ister ama bizim de bir transfer bütçemiz var. Gelinen noktada da Quaresma transferinde herhangi bir sponsor desteği olmadan bizzat kulubümüz bu transferi gerçekleştirdi. Sponsor arayışımız sürüyor ama ortada müspet bir sonuç yok. Sponsor olursa Robinho da olur başkası da olur. Hocamızın vereceği rapordan sonra yapacağımız transfer belli olacak. Kamptan gelecek verileri alana kadar yurt dışı transfer olmayacak. Hocamızın vereceği rapor bize yol haritası yapacaktır."
Takımda 12 tane yabancı futbolcunun olduğunun hatırlatılması üzerine, Serdar Adalı,"12 tane yabancı futbolcu var. 10 günlük kamp süresinin bitiminde iki tane yabancıyı kadromuzdan ayrılacak. Şu anda zaten teklif alan yabancılarımız var. Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Kamp süresi bitmeden hiçbir futbolcu ile yollar ayrılmayacak. Şu anda Dünya Kupası'nda forma giyen Tello ve Holosko'ya gelen bir teklif yok." dedi.
Beşiktaşlı yönetici, tranfser çalışmalarının hocanın 10 günlük kamp raporu doğrultusunda yapılacağını ve iyi bir golcü arayışı içinde olduklarını kaydetti.
Gazetecilerin futbolcuların geçen yıldan kalan alacakları ile ilgili olarak Adalı, "gitmeden önce oyuncularımız alacaklarını ödeyeceğiz." cevabını verdi.
Serdar Adalı, Galatasaraylı Servet Çetin'in de gündemde olmadığını ifade etti.
AVRUPA'DA HEDEFİMİZ UEFA ŞAMPİYONLUĞU
Beşiktaş olarak bu yıl hedeflerinin her zamanki gibi şampiyonluk olduğunu kaydeden Yönetici Adalı, "Beşiktaş'ın hedefi hiçbir zaman ikincilik ve üçüncülük olamaz. Beşiktaş nerede oynarsa oynasın hedefi şampiyonluktur. UEFA'da ilk rakibimiz belli oldu. Avrupa'da hedefimiz UEFA Şampiyonluğu'dur." diye konuştu.
Futbolun yaşanan ekonomik krizden etkilendiğini vurgulayan Serdar Adalı, "Geçtiğimiz yıl Tabata 8 Milyon Euro'ya alındı. Şu anda Quaresma ise 7 Milyon Euro'ya alındı. Buna böyle bakmayın yaşanan ekonomik krizden dolayı futbol piyasası da etkilendi. Eğer geçen yıl Quaresma'yı almak isteseydik bu yıl aldığımız paranın iki üç katına alırdık." dedi.
Öte yandan Beşiktaş yönetimi, Portekizli yıldız Quaresma'dan daha iyi verim alabilmek için kendisine bir yaşam kocu tayin etmeyi düşünüyor.

HİLBERT: HER İKİ KANATTA OYNAYABİLİYORUM

Paylaş

0 Yorum var "Beşiktaş, Hilbert'i Renklerine Bağladı"

Yorum Gönder