Adnan Polat'ın yeni stadla ilgili hayali



Polat, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği'nin (GSYİAD) Ortaköy'deki Feriye Lokantası'nda verdiği iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, Türk Telekom Arena'nın inşaatında her şeyin yolunda olduğunu belirterek, ''Stadımız muhteşem bir yapı oluyor. Dışardan arabayla geçerken bile trafiği kilitleyen ihtişamlı bir stadımız var. Misafir takımların oradan çıkması çok kolay olmayacak. Şu anda içine girdiğinizde boş tribünler bile insanı çok etkiliyor'' dedi.

-''SON İKİ DÖNEM ÜZÜCÜ GEÇTİ''-

Geçtiğimiz iki senenin üzücü bir dönem olduğunu anlatan Polat, ''Gelecek sezon şampiyon olmak istiyoruz. Özellikle Türk Telekom Arena Arena Stadı'na lider ve Avrupa'da oynarken gitmek istiyoruz. Zaten ilk yarıda bu hedefleri yakalarsak, Türk Telekom Arena'da stadımızın atmosferi ve taraftarlarımızın baskısıyla sonuca ulaşacağımızı düşünüyorum'' şeklinde konuştu.

Başkan Polat, şu anda Galatasaray'da her şeyin iyi gittiğini belirterek, ''Çok büyük bir aile olduğumuz için zaman zaman sıkıntılar oluyor. Ama yaşamın içinde böyle şeyler olabiliyor. Gönlünüzü rahat tutun, kulübümüz iyi yolda. Tahmin ediyorum 2 yıl içinde Galatasaray bambaşka bir boyuta varmış olacak'' ifadelerini kullandı.

Haziran ve temmuz aylarında birçok kıyamet senaryolarının yazıldığını savunan Adnan Polat, ''Bunlar uygulamaya konuldu. Top yekun Galatasaray yönetimi saldırı altındaydı. Bizim için ne yazarlarsa yazsınlar, ne söylerse söylesinler, doğru bildiğimiz yolda devam ediyoruz'' dedi.

-''1-2 TRANSFER DAHA YAPACAĞIZ''-

Başkan Polat, futbol takımı ile ilgili çalışmaların sürdüğünü belirterek, 1-2 oyuncu daha alıp, transferi kapatmak istediklerini söyledi.

Polat, ''Şu anda Avrupa'nın 4 ayrı şehrinde, 4 arkadaşımız arzu ettiğimiz futbolcular ve kulüplerle pazarlık halinde. Ama bütçemiz içinde bunu yapacağız. Muhakkak ki gerekli oyuncuları kulübümüze kazandıracağız'' diye konuştu.

Öte yandan, 1905 GSYİAD'ın iftar yemeğine katılan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, başkan Polat'dan Sarıyer Kulübü'ne futbolcu istedi.

Paylaş

0 Yorum var "Adnan Polat'ın yeni stadla ilgili hayali"

Yorum Gönder